skolioza

#502 29. 3. 2011

Eva: Dobrý den,ráda bych věděla zda je stroj vhodný pro nemocné s střední a těžkou skoliozu.Děkuji hezký den
Dotaz k produktu: Vibromasážní stroj INSPORTLINE - VIBROGYM LOTOS

Hsport

Dobrý den, pokud není Vaše onemocnění nějakého degenerativního rázu, kdy skutečně dochází ke zhoršování a borcení páteře, pak by nemělo cvičení na vibrační plošině škodit. V každém případě, pokud se jedná o těžkou skoliozu, je vhodné probrat celou situaci s Vaším ošetřujícím lékařem.

Návrat na přehled dotazů

Ověřeno našimi zákazníky

15. 11. 2018, 11:18anonym

  • rychlé dodání

Hodnocení:

13. 11. 2018, 07:16anonym

vše super a rychlo :)
ceny super

Hodnocení:

7. 11. 2018, 17:33anonym

  • slušné jednání

Hodnocení:

5. 11. 2018, 12:25anonym

  • Skvělá a příjemná komunikace

Hodnocení: